Het nieuwe album is uit! ”Jouw Ideale man”

24 oktober is mijn tweede muziekalbum uitgekomen. Het nieuwe album en ook eerder uitgebrachte liedjes zijn o.a. te beluisteren op Spotify. Vele grote nationale en internationale topmuzikanten hebben meegespeeld op het album, waaronder Ton Snijders, Christan Grotenbreg, Peter van Benthem en Florian Hoefnagels, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend als vaste muzikanten van Frank Boeijen, Stef Bos, Rob de Nijs en Youp van’t Hek. Een eer om met deze mannen samen muziek te mogen maken!

Ook ben ik, samen met Ton Snijders en Sebastiaan Koolhoven (arrangeur), afgereisd naar Praag voor het opnemen van strijkers secties voor dit album. De tekst en de muziek zijn geschreven door mij, de secties gearrangeerd door Ton en Sebastiaan en gespeeld door een waanzinnig orkest. Het wereldbekende “City of Prague Philharmonic Orchestra”.
Grote filmmakers laten in deze studio in Praag, genaamd ‘‘Smecky Music Studio’s”, hun secties opnemen voor grote internationale filmproducties zoals The Pirates of the Caribbean. Ook grootheden als Adele hebben hier hun secties laten produceren voor hun album. Nu worden secties voor mijn album hier opgenomen door engineer Jan Holzner. Hij ontving onlangs in Amerika een Grammy voor het werk wat hij geleverd heeft voor het album van Adele. Een waanzinnige ervaring om dit wereldberoemde orkest mijn lied te horen spelen. Nauwelijks te bevatten dat ik op zulke mooie plekken mag komen en mag werken met deze mensen. Ik ben erg benieuwd hoe m’n nieuwe liedjes ontvangen zullen worden.

Maar er is meer. 🙂 hou de website in de gaten want de komende weken volgt meer leuk nieuws!!

Foto: Jaap Reedijk