Nieuws

Biografie

Mijn Achtergrond

Mijn naam is Maurice Mulderij. Geboren in 1985. Muziek, sport en psychologie zijn belangrijke thema's in mijn leven. Ik heb tot mijn negentiende gevoetbald bij een betaald voetbalorganisatie en ben, naast mijn muzikale bezigheden, werkzaam als Love Coach.

Passie voor muziek heb ik altijd al gehad. Zo rond mijn tiende begon ik met keyboard spelen, waarna piano snel volgde. Na het betaald voetbalavontuur, ben ik steeds meer gaan pianospelen, schrijven, componeren en zingen.

Maurice Mulderij


Mijn Doel

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door de liefde. Het maakt ons gelukkig en ongelukkig. Maar waarom? En wat is liefde eigenlijk in de meest pure vorm? En wat is het zeker niet?

Ik probeer met een realistische blik naar de liefde te kijken. Maar, wat is realistisch? Bijna iedereen vindt zichzelf een realist. Ik zie dat de liefde niet louter positief en lief is, maar ook meedogenloos en hard. Als Love Coach vind ik het leuk om het wereldbeeld, dat we hebben ten aanzien van de liefde, uit te dagen. Ik wil mezelf en anderen aan het denken zetten met als doel onze vaak beperkte kijk op de liefde te vergroten.

Formatie

Topmuzikanten

Formed In

Albums

Ik mag me gelukkig prijzen samen te mogen werken met geweldige topmuzikanten als Ton Snijders, Peter van Benthem, Lené te Voortwis, Florian Hoefnagels en Christan Grotenbreg (ontbreekt op de foto). Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend als vaste muzikanten van Frank Boeijen, Stef Bos, Youp van’t Hek, Rob de Nijs en in het verleden Liesbeth List en Ramses Shaffy.

Naast bovengenoemde muzikanten, spelen op de twee albums ook mee: Leo Janssen, Martin de Wagter, Arnold van Dongen, Angelo Verploegen en Charles Nagtzaam. De strijkersarrangementen worden geschreven door Sebastiaan Koolhoven en Ton Snijders.

Benieuwd naar hoe een opnamedag van ons eruitziet? Klik dan hier.


Love Coach en liedjes

Formed In

Albums

Ooit vroeg één van mijn beste vrienden me of ik niet, op basis van mijn opleiding, een training kon ontwikkelen voor heteromannen waarin ze leren hun vrouw, binnen het huwelijk, opnieuw te veroveren omdat mannen nogal horken kunnen zijn. Mijn goede vriend kreeg, als homo man, heel vaak klagende vrouwen, van stellen met wie hij bevriend was, ”op zijn dak” en hij zei: ”Maurice, help deze vrouwen! of eigenlijk, help deze mannen!”. En zo begon mijn werk als Love Coach.

Nu, jaren later, deel ik mijn ervaringen, inzichten en de vaak hilarische praktijkvoorbeelden uit het dagelijkse leven, in de Nederlandse en Belgische theaters. Muziek speelt hierin een grote rol. Een compilatie van de voorstelling ”De (on)zin van de liefde vind je hier. Doormiddel van herkenbare, humorvolle sketches en breekbare, melancholische liedjes probeer ik mensen aan het denken te zetten. De liefde is méér dan ooit aan het veranderen. Of toch niet?


Mijn liedjes


Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht